Alaplé IV. (hal)

Alaplé IV. (hal)

Elkészítési idő: 210 perc (előkészítés: 30 perc, főzési idő: 180 perc)


Hozzávalók (3 literhez):

  • 2 kg halcsont (tengeri vagy édesvízi)
  • 1 szál póréhagyma
  • 3 darab paradicsom
  • 1 darab paprika
  • 2 fej vöröshagyma
  • só, bors, babérlevél

 



A honlap sütiket használ. ezek elfogadásával kényelmesebb a böngészés. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ az Adatvédelmi nyilatkozatban További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás