Alaplé IV. (hal)
Elkészítési idő: 210 perc (előkészítés: 30 perc, főzési idő: 180 perc)
Hozzávalók (3 literhez):
- 2 kg halcsont (tengeri vagy édesvízi)
- 1 szál póréhagyma
- 3 darab paradicsom
- 1 darab paprika
- 2 fej vöröshagyma
- só, bors, babérlevél
Elkészítési idő: 210 perc (előkészítés: 30 perc, főzési idő: 180 perc)
Hozzávalók (3 literhez):
A honlap sütiket használ. ezek elfogadásával kényelmesebb a böngészés. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ az Adatvédelmi nyilatkozatban További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.